آیا تا به حال فکر کرده که علاوه بر یک لیوان آب خنک، چه چیز دیگری مینوشید. لابد پاسخ این است؛ « من نمیدانم در آب من چیست؟ » یا شاید فکر سنجش کیفیت آب برای برطرف کردن مشکل طعم آبسردکن مسکونی یا تجاری مورد علاقه شما هرگز به ذهن شما خطور نکرده است.
در تمام این سالها، بین جلسات، چای خود را مینوشید یا از یک نوشیدنی سریع لذت میبردید، بدون اینکه فکر کنید چه چیز دیگری ممکن است مصرف کنید. در این مقاله، حقیقت؛ در مورد آنچه در آب شما وجود دارد و آنچه میتوانید انجام دهید تا مطمئن شوید که هر لیوان آبی که از آبسردکن مینوشید؛ بهترین کیفیت ممکن است وجود دارد بررسی میشود. با راهکارهای سنجش کیفیت آب آبسردکن آشنا شوید.
آب آشامیدنی و پاک بدون رنگ و بو و اغلب بدون مزه میباشند. اما گاها پیش میآید که حتی از بطری آب معدنی آبی مینوشیم که مزه دار است. وجود این مزه بخاطر املاح و ترکیبات شیمیایی است. در ادامه به این سوال پاسخ میدهیم که « آیا ترکیبات موجود در آب معدنی مضر هستند؟ »و همچنین به نکاتی که تامین آب بهتر را برای تضمین و بهتر کردن طعم آب آبسردکن شما کمک میکنند، میپردازیم.
عوامل تغییر طعم آب آبسردکن
شاید از کلاس علوم به یاد داشته باشید که آب از هیدروژن و اکسیژن تشکیل شده است. اما چه چیز دیگری مولکولهای H20 را احاطه میکند. بخصوص وقتی آب از شیر لوله کشی محلهی شما بیرون میآید؟
آب آشامیدنی به طور طبیعی حاوی باکتری است، معمولاً در مقادیر کم، و این باکتری به لطف افزودن کلر تحت کنترل است. آب همچنین ممکن است حاوی انواع ترکیبات دیگر مانند کلسیم باشد که بی ضرر است و حتی ممکن است مفید هم باشد. اینها عواملی است که علاوه بر تغییر طعم آب آبسردکن دخیل هست. ( تصویر زیر مربوط به یک آزمایش سختی آب تامین شده برای آبسردکن میباشد. )
و اما نکتهی مهم: در برخی مناطق، آب آشامیدنی حاوی آلایندههایی نیز هست که مصرفکنندگان را در معرض خطر قرار میدهد. آژانس حفاظت از محیط زیست (EPA) استانداردهایی را برای آب لوله کشی ایمن در ایالات متحده تعیین میکند. این استانداردها و الزامات شامل تنظیم آلایندههای احتمالی از جمله بیش از 65 ماده شیمیایی است. برخی از آلایندههای آب را جهت سنجش کیفیت آب آبسردکن فهرست میکنیم:
- آرسنیک
- سرب
- مس
- نیترات
- آزبست
- فلوراید
- نقراب
- باریم
- سیانید
- نیکل
- تالیم
البته، این فهرست تنها آغاز آن چیزی است که EPA به آن توجه میکند و آنچه میتواند در آب آشامیدنی شما باشد. آب همچنین ممکن است حاوی مواد آلی مانند:
- گل و خاک
- آفتکشها
- کود
- انگلها
- مخمر
برخی از این ترکیبات، مفید ویا بی آزار هستند. اما برخی دیگر میتوانند انسان را به شدت بیمار کنند. در ادامه با نحوهی سنجش آب دریافتی که به آبسردکن میریزید را بررسی میکنیم. چراکه اینکار 99% درصد مواقع مشکل را حل میکند. در باقی موارد مشکل از آبسردکن است و باید سریعا به یک تعمیرکار حرفهای آبسردکن زنگ بزنید.
چگونگی سنجش کیفیت آب
میتوانید با درخواست از تامین کننده خود برای گزارش اعتماد مصرف کننده (CCR) در مورد منبع آب محلی خود اطلاعات بیشتری کسب کنید. این گزارش ها در مورد هر گونه آلایندهای که در آب یافت میشود به شما خواهند گفت اما آلایندههای موجود پس از آزمایش یا بین آزمایشها را در نظر نمیگیرد. تنها راه برای اندازه گیری دقیق نوع و مقدار مواد شیمیایی موجود در آب آشامیدنی، آزمایش آن است.
شما می توانید این کار را به تنهایی، با خرید یک دستگاه سنجش آب آبسردکن در خانه انجام دهید. یا از خدمات مختلفی استفاده کنید. که از طرف اداره آب و فاضلاب یا به خانه یا محل کار شما میآیند یا از شما میخواهند نمونهای را برای تجزیه و تحلیل خارج از محل به آزمایشگاه آنها جمع آوری کرده و ارسال کنید.
برطرف کردن مشکل طعم آب
آبسردکنهای جدید با استفاده از یک فرآیند چند مرحلهای که همه چیز را از خاک و زنگ گرفته تا کلر و سرب از بین میبرد، آب را از منبع آب میگیرد، فیلتر میکند و به راحتی در دسترس شما قرار میدهد.
با کمتر از 100 هزار تومان در (شامل کلیه خدمات، تعمیر و نگهداری و حتی تعویض فیلتر)، میتوانید از آب آبسردکن بدون نگرانی استفاده کنید. خیالتان نیز آسوده باشد که برای شما و خانواده یا کل همکاران شما بی خطر است و لذت ببرید.
می خواهید اطمینان حاصل کنید که همیشه پاسخ مثبتی به این سوال دارید که « در آبسردکن من چیست که مزهی آب را تغییر داده؟ » امروز با کارشناسان تعمیرات آبسردکن تماس بگیرید تا یاد بگیرید که چگونه می توانید آب خوشمزه و تازه را از آبسردکن خود دریافت کنید.